Wednesday, March 30, 2011

Final Project Presentation

Aku present final project petang ni
Doakan aku
Doakan semuanya berjalan lancar
Aku cuak
Semua benda rasa macam dah tak kena
Aku lapar
tapi rasa macam xboleh nak telan makanan
Aku penat
tapi tak boleh tido

p/s:......................................


Tuesday, March 22, 2011

Alasan Kenapa Final Year Faculty Dinner tak Harus Diwajibkan

1. It takes money

2. It use energy

3. Wasting Time

4. Mental torture


Kenapa ugut student xleh grade kalau xwat fakulti dinner ni? apa alasan HEMA mewajibkan benda ni? Adakah ijazah yang dikeluarkan oleh universiti tempatan semakin tidak berkualiti sampai perlu meletakkan kebolehan makan di meja makan sebagai salah satu cara untuk menarik minat employer menggaji kami sebagai employees??

Tell me what's wrong with all these people? What do they think? adakah mereka mempunyai hubungan sulit dengan mana-mana hotel 5 bintang sehingga terpaksa mengerahkan pelajar mengeluarkan duit untuk mengkayakan pihak hotel yang dah sedia kaya-raya?

What do they expect final year student who struggle their final sem would do if they don't force us into this??duduk goyang kaki dan lepak kat kedai mamak tengok bola sampai pagi??guna duit PTPTN yang berbunga untuk shopping tiap2 hari??

Where do these people who came up with the idea of this faculty dinner graduated from??local universities or overseas??They must have plenty of wasted time during their final sem..that's why they came up with this great idea to help student to fill up their wasted time doing something beneficial to the university.

This is one of the way use by our local university to bring up their name

and it takes money.....................

and it's torturing me......


Saturday, March 19, 2011

Love Letter

On no soul doth God place a burden greater than it can bear. It gets every good that it earns, and it suffers every ill that it earns. (Pray): "Our Lord! Condemn us not if we forget or fall into error; Our Lord! Lay not on us a burden like that which Thou didst lay on those before us; Our Lord! Lay not on us a burden greater than we have strength to bear. Blot out our sins, and grant us forgiveness. Have mercy on us. Thou art our Protector; Help us against those who stand against faith."

002.286

Saturday, March 5, 2011

Life is a BITCH

Drink it up

None of us will get out of it alive anyway...

Never to regret

Mistakes were done for us to learn
Not to repeat..

p/s: why bother when it's hurt??