Monday, February 28, 2011

Saya Nak cakap Saya Suka Dia

Lelaki macho di mata saya adalah lelaki yang tak smoke..typically mostly perempuan pon suke macam tu..

Saya suka lelaki yang kerja pakai overall...macam mechanic ke, chargeman ke...abang jual air pon okay...(haha..xde kene mengene)

Saya suka lelaki yang hebat kat litar macam Valentino Rossi

Saya suka lelaki yang tak ignorant..yang tau sejarah..dan ada pendirian sendiri

Saya suka lelaki yang baca buku (bukan baca buku sebab nak exam je)

Saya suka lelaki yang ade skill macam pandai lukis komik ke...main gitar ke..ukir kayu ke..

Lelaki idaman saya adalah seorang rider/racer who works as a mechanics dan baca buku pada masa lapang.


1 comment:

sic said...

lelaki2 mcm tu tak suke perempuan mcm kamu.fullstop.