Friday, July 2, 2010

Memories(^_^)

Bile bce post shasha..tibe rse nk post bende ni..haha

I miss school where we grew up together(^_^)

I miss................

Dewan makan yg kene beratur pjg2 tp ble smpai turn kite food da abes(T_T)
Ari Rabu dkat DM dpt ais krim free mse mkn ptg
Ari Jumaat mkn tengah ari nasi ayam
Ari Sabtu yg dpt mkn nasi goreng DM yg sedap walaupon makcik2 kt DM tu goreng gne kicap je
Ari Ahad yg most of the time aku xturun breakfast sbb x suke nsi lemak DM (xphm npe rmai org ske nsi lemak tuh)
Pegi Karate every Thursday (haha..salu cri xcuse mls nk peg)
Lewat gate tiap2 pg(^_^)
Gadoh gn KP form 6 sbb xpuas ati
Smayang jemaah dan pengisian maghrib-isyak yg aku slalu skip sbb mls
Sensei yg sgt garang tp baek hati (sbb ble aku dmam de soh peg klinik)
Pn Ayu yg salu mrh aku (huhu..ponteng kls pon kntoi gn Pn Ayu gk)


Rindu gk kt membe2.........................

Fareed yg ske diam dan ske menulis dan ske david beckham sbb de hensem
Shasha yg suke perfume sunflower
Ziera yg ckp sume bnd yg ak xphm (sbb ak xknal slebriti korea)
Bdk2 4 gn 5 Razi yg sgt2 la happening mcm wrne tema kelas (wrne oren)
Napee yg aku pgl kakak
Meedi yg salu dtg tido katil aku sambil bwk bntal busuk de (ko pkai lg x bntal bsuk tu??)
Mira raman yg lyn aku merepek ari2
KP2 batch yg trpkse jge aku mcm jge bdk kecik (mesti dorg pening kpale & bosan gle)
Shashi yg teman aku mkn dlm kls mse bln pose (sbb mse tu ktorg xpose..haha)
Akmal yg kejut aku tiap2 pg (mse aku form 1)
Pekot yg lyn kpale gle aku (haha..)
Nabek yg ske dkt ad sorg ahli kmpulan F4 Taiwan yg ak xigt nme
die gak yg ckp mke farid cm shah rukh khan
Aufa yg ske bebel2 n happening
Ain Ros yg ske BI
Nawar yg aku panggil Nona
Fatin yg hadiah hari jadi de aku bg something yg aku xpnah bg kt org laen(^_^)
Kwn2 aku yg still kwn gn aku even aku sengal

Abdullah Khairi yg terer maen catur (dan aku dgn bangge ny ajak de lwn catur gn aku)
Farid yg sensei syg sgt dan terer men boling dan nme die aku abadikan kt katil bilik khuzaimah
Ammar yg co0l
Boys yg mostly xske kt aku

I do remember...................
aku yg childish dan xdgr kte
aku yg kuat merepek dan merapu
aku yg suke ikot kpale aku dan xpikir org laen
aku yg menangis xtentu pasal
aku yg xmo dgr ckp kwn2 aku
aku yg memang sgt la trok tp korang sume still nk kwn gn aku (sob3..tbe2 aku sentimental)


(^_^)tanx la awk2 sume. You're the best!!!

p/s: sumber inspirasi-blog shasha

5 comments:

F.a.R.E.e.D said...

Suke jugakkk~
n stil suke d.beckham=p

shasha arif said...

hahaha~
hari rabu - mkn r0ti canai~ aku salu amek 2 kpg~
dan aku tringat zetty yg suke menjerit tbe2..n glak tbe2...aku p0n jdk gle sepertinye~

Zetty Illyani said...

haha
sbb tu ble aku xde ko rse sunyi

~mRs. kHaiRi~ said...
This comment has been removed by the author.
~mRs. kHaiRi~ said...

bantal busuk??
alamak malu malu..haha.
takde da la zet pakwe i tu..
mane tah hilangnye..
rindu kat die ngan bau die..huhu~
slalu dtg katil ke zet?
mane ade laa tepi katil je cilok biskut..haha.

rindu juga semua yg dulu itu~
sob.