Monday, April 26, 2010

To -> Miss Irah Hajerah

Selamat tengah ari

Adoii..prot lapar sgt tp mls nk gerak bgn dari katil..
haha(^_^)
baru lpas bce blog IRah.sungguh la tibe2 aku rse comel..haha
(aku pon xtw ape sbb..mukin sbb otak aku da mle kekurangan O2)

owh..
aku lpe post ni utk IRah.

aku rse teori kemalangan jalan raya ko tu btol..(btol ke???)wahaha

tu je aku nk ckp
sbb ade la 1 day ni aku borak2 gn jejaka idaman malaya.

de wt 1 ayt

"owh..xphm sungguh knape girls suke pkai pink dri ats kpale smpai hujung kaki...dorg ni xtw ke pakaian dorg tu boleh menyebabkan statistik kemalangan jln rye kt malaysia ni meningkat?"

(de ckp dgn muke yg sgt riso mcm tgh pk masalah negare..mukin de ade cite2 nk jdi PM)

*owh lupe..ayt di ats telah di quote smule oleh SAYA sbb encik jejaka idaman malaya ni xpenah gune bahasa omputeh dlm percakpan seharian

haha

tu je ak nk bgtw...

1 comment:

mIsH IeRA cIK irAh said...

kau memang sukekan entry menggunakan nama aku.tau la comel :)