Wednesday, January 13, 2010

Dedicated To....

Miss Irah(^_^)


Irah : aku rse aku da sme taraf gn siput babi
Aku : Kenape???(muke blank gle..xphm kaitan siput babi gn irah)

tibe-tibe..........

Irah : Korang penah dgr 1 joke ni x??sl siput babi...(korang tu merujuk kpd aku, aina gn sarah)
Aku : tak...joke ape??(pandang irah gn muke blank)
Irah : Korang tw x knape siput babi jln lmbat????(gelak2)
Aku : tak. kenape???(pandang irah gn muke knak2 tgh tgk ultraman..hehe)
Irah : sebab die confuse xtw de tu siput ke babi..sebab tu de jln lbt..sbb de asyik confuse "aku ni siput ke babi..."

(hahaha..gelak2 gn gembire)

tapi...

knape Irah same kn taraf de gn siput babi.........

Irah : sbb aku p0n tgh konpius skg ni...pergerakan p0n jdi slow gle..korg perasan tak org yg tgh confuse slalunye pergerakan diorg p0n lbt??

haha....ntah..aku x sure sbb aku p0n slalu gk konfius

Irah : ???

hehe..sbenanye aku da lupe ape Irah ckp lps tu....



2 comments:

mIsH IeRA cIK irAh said...

owh dem...lepas tuh kamu semua ketawa terbahak2..wahahaha.. woi nape ko display wajah sembelit ku di sini? :|

Zetty Illyani said...

waha...gamba tu je yg menunjukkan ko cm confuse...huhu...